Сайт за дограма BGdograma.com 18.04.2011г. Стартира новият уеб сайт за pvc и алуминиева дограма. Тук ще намерите подробна информация за предлаганата от нас дограма и актуални цени. виж още
Блог за дограма 18.04.2011г. Към уеб сайта на BGdograma.com - стартира и Блог на същата тематика. В него ще може да научавате актуалните новини за предлаганите продукти, както и да изказвате своето мнение. виж още

За нас

BGdograma.com стартира дейността си през 2006 г. с производство на вътрешни щори и комарници. За кратко време фирмата успява да натрупа сериозен опит и да изгради екип от млади и амбициозни професионалисти във всяка една област на дейност - консултация, производство, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

От 2008 г. BGdograma.com започва производство и на външни ролетни щори и врати хармоника. Следвайки съвременните тенденции, желанията и потребностите на нашите клиенти, през 2010 г. стартира производството на алуминиева и pvc дограма.

Фирмена политика е предлагането на висококачествени продукти на най-добри цени. За постигането на тези цели фирмата инвестира в машини и оборудване от най-висок клас и в непрекъснато подобряване на квалификацията на своите служители. Днес фирмата предлага широка гама от продукти:

PVC Дограма


Алуминиева Дограма


Хоризонтални щори, Вертикални щори, Роло щори, Плисе щори, Римски щори, Дървени
щори и Външни ролетни щориКомарници (Мрежи против насекоми)


Врати Хармоника

Избирайки нашите услуги Вие получавате висококачествени продукти на най-добри цени, професионална консултация и монтаж. Очакваме Ви!